рус
рус
передзвоніть мені

Ця політика конфіденційності регулює порядок збору, обробки та зберігання персональних даних компанією VoIPTime та стосується як веб сайту компанії (www.voiptime.net), так і реєстрації у наших програмних продуктах Voiptime Contact Center, Voiptime CRM).

Вона пояснює, які дані ми збираємо при використанні нашого веб сайту і продуктів та як їх захищаємо.

Уважно вивічть цю політику перед тим, як почати користування нашими продуктами. Якщо ж ви не приймаєте умови, описані в цій Політиці та Публічному договорі, ви маєте негайно припинити використання продуктів нашої компанії.

Тут і надалі під “ми”, “наш”, “нам”, компанія VoIPTime мається на увазі ТзОВ “Левтел Трейд” (Levtel Trade LLC), яке розробляє, продає та підтримує вищезгадане програмне забезпечення.

Загальні положення

  1. Ця політика конфіденційності розроблена відповідно до діючого законодавства України, в тому числі до закону України “Про захист персональних даних”.
  2. Ознайомлення і згода з цією політикою конфіденційності є принциповою умовою для отримання доступу до продуктів компанії VoIPTime.
  3. Клієнт гарантує, що надана ним інформація є достовірною, повною та актуальною, та що він отримав всі необхідні дозволи від третіх осіб на зберігання та використання їх персональної інформації.
  4. Якщо компанія Voiptime матиме підстави сумніватись у достовірності наданих при реєстрації персональних даних, компанія зберігає за собою право заблокувати або видалити обліковий запис такого клієнта, а також заборонити використання продуктів компанії частково або повністю.
  5. Клієнт несе повну відповідальність за збереження та поширення доступів до облікових записів продуктів компанії, за внесення даних інших осіб (користувачів), а також за зміст контенту і його відповідність нормам існуючого законодавства України.
  6. Ми ніколи не продаємо отриману в процесі роботи персональну інформацію третім особам.
  7. Компанія VoIPTime може надавати інтеграції з продуктами сторонніх розробників та розміщувати посилання та сторонні сервіси. Однак компанія VoIPTime не несе відповідальності за збір, використання і збереження, обробку персональних даних програмним забезпеченням такої третьої сторони.

Типи інформації, які ми збираємо та мета їх обробки

  1. Для надання вам найкращого сервісу ми збираємо, зберігаємо та використовуємо в узагальненому вигляді дані, які ви добровільно надаєте нам при заповненні заявки через веб сайт, при реєстрації в продуктах компанії, або при зверненні у нашу службу підтримки:
  • ім’я і контактні дані користувачів клієнта, зокрема: ім’я та прізвище, номер телефону, поштова адреса, електронна пошта, назва компанії та інші відомості, які ви надаєте про себе або вашу компанію, включно з платіжними даними (номер картки, назва юрособи-платника, тощо);
  • навігаційну інформацію – IP-адреси, тип браузеру, назву операційної системи, час входу/виходу, тривалість візиту на сайт, реферальне посилання, тощо. Ця інформація є неідентифікованою і використовується в узагальненому вигляді;
  • інформацію, яка завантажується вами у наші продукти під час інтеграції і необхідна для коректної роботи ваших співробітників у наших продуктах;
  • дані щодо використання нашого програмного забезпечення, надані вами при зверненні в службу підтримки, скріншоти, тощо, необхідні для вирішення вашого питання;
  • інформацію, яку передає користувач з соцмереж Facebook, Instagram, для обробки звернень у чатах у наших продуктах.
  1. Обробка персональних даних компанією VoIPTime здійснюється з наступними цілями:
  • контакт з вами відділів продаж і технічної підтримки, з метою комунікації щодо використання продуктів компанії, надсилання нагадувань про оплату, інформування про знижки та акції, а також надсилання тригерних повідомлень відповідно до вашої активності в продукті;
  • надання технічної підтримки, забезпечення високого рівня обслуговування користувачів, адміністрування системи;
  • вирішення маркетингових задач, в тому числі з метою інформування про нові функції, продукти та сервіси компанії, проведення опитування, здійснення розсилок та запрошення на освітні заходи та конференції компанії, які на нашу думку можуть бути цікавими для вас, а також ж для таргетованої реклами. У випадку необхідності, ви можете відписатись від таких маркетингових розсилок;
  • збір та аналіз анонімної статистики (в узагальненому вигляді) з метою вивчення потреб, аналізу та оптимізації роботи продуктів компанії, додавання нових функцій та розробки нового функціоналу згідно потреб наших користувачів;
  • захист і безпека – ми відстежуємо верифікацію акаунтів, спроби зміни паролю, тощо для моніторингу підозрілої або зловмисної активності та виявлення порушень Політики та умов використання продуктів компанії;
  • врегулювання конфліктних ситуацій;
  • визначення найбільш популярних сторінок сайту, покращення контенту та його персоналізація.
  1. Компанія VoIPTime використовує файли Cookies клієнта з такою метою:
  • відстеження відвідувань, персоналізація та покращення контенту найбільш популярних сторінок веб-сайту компанії;
  • ідентифікація користувача при авторизації у продуктах компанії, збереження індивідуальних налаштувань;
  • використання в таргетованій рекламі.

Клієнт може в будь-який час змінити налаштування свого веб-браузеру щодо зберігання Cookies або видалити їх. Однак обмеження використання Cookies може вплинути на деякі функціональні можливості наших продуктів. Спосіб відключення Cookies в різних браузерах можна знайти в довідкових розділах розробників відповідних браузерів.

Розкриття персональних даних

Розкриття персональних даних відбувається у випадках:

  • клієнт попередньо надав згоду на таке розкриття;
  • дані необхідні для проведення транзакції або надання замовлених вами продуктів або послуг компанії;
  • розкриття необхідне для дотримання чинного законодавства або надання відповідей на запити у рамках судового процесу;
  • розкриття даних необхідне для підключення сторонніх програмних продуктів, або зв’язуванні облікових записів з іншими службами третіх сторін. В цьому випадку ми передаємо мінімально необхідні дані за умови попередньої згоди клієнта;
  • роботи системи безпеки, включно з запобіганням або припиненням атак на наші комп’ютерні системи та мережі;
  • таке розкриття необхідне для захисту прав компанії VoIPTime у випадках, коли клієнт порушує авторські та інші права інтелектуальної власності компанії та/або порушує Публічний договір.

Ми також можемо розкривати персональні дані при злитті, поглинанні або купівлі-продажу активів компанії VoIPTime.

Доступ до даних

Ви можете в будь-який час звернутися до нас з проханням надати вам всі ваші персональні дані, які зберігаються в програмно-апаратних комплексах VoIPTime. Ми постараємося відповісти на такий запит протягом 30 днів.

Якщо ваші персональні дані змінилися або ви більше не бажаєте використовувати продукти компанії VoIPTime і хочете видалити всі надані персональні дані, ви можете внести зміни, оновити, відключити або видалити такі дані в персональному профілі відповідного продукту або надіславши нам такий запит електронною поштою.

Якщо ваші персональні дані, які зберігає й обробляє компанія VoIPTime, змінилися, вам необхідно повідомити нас про відповідні зміни, оскільки використання нами застарілої інформації може знизити якість наданого вам обслуговування або привести до неможливості використання вами наших продуктів.

Захист персональних даних

Ми докладаємо всіх зусиль для збереження персональних даних користувачів і використовуємо різноманітні технології та процедури безпеки, щоб захистити вашу особисту інформацію від несанкціонованого доступу, незаконного використання або розголошення. Ми захищаємо надані вами персональні дані на комп’ютерних серверах у контрольованому, безпечному середовищі, захищеному від несанкціонованого доступу, використання або розголошення. Всі персональні дані захищаються з використанням відповідних фізичних, технічних та організаційних заходів.

Ваш обліковий запис захищено паролем для вашої конфіденційності та безпеки. Ви повинні запобігати несанкціонованому доступу до свого облікового запису та особистої інформації, створити та захисти свій пароль належним чином, а також обмежити доступ до свого комп’ютера чи пристрою та браузера та обов’язково виходити з облікового запису після завершення роботи.

Коли ви вводите конфіденційну інформацію, наприклад номер кредитної картки та/або дані про географічне розташування, у наші форми замовлень або використовуєте продукти компанії, ми шифруємо передачу інформації за допомогою протоколу Secure Socket Layer (SSL). Ми дотримуємося загальноприйнятих стандартів для захисту персональної інформації, яка надається нам, як під час передачі, так і після її отримання. Якщо у вас виникли запитання щодо безпеки на нашому сайті, зв’яжіться з нами за адресою privacy@voiptime.net.

Ми використовуємо дата-центри в Україні, США та Польщі для розміщення продуктів компанії та зібраних даних, і використовуємо належні технічні заходи для захисту ваших даних. Незважаючи на те, що ми впроваджуємо запобіжні заходи, розроблені для захисту вашої інформації, жодна система безпеки не є непроникною, і через невід’ємну природу Інтернету ми не можемо гарантувати, що дані під час передачі через Інтернет або під час зберігання в наших системах чи іншим чином будуть повністю захищені від чужого вторгнення. Ми відповімо на запити з цього приводу в розумні терміни.

Зберігання персональних даних

Термін зберігання даних, отриманих від вас, залежить від їх типу, про що детальніше описано нижче. Після закінчення цього часу ми видалимо або знеособимо ваші дані, або, якщо це неможливо, ми безпечно зберігатимемо ваші дані та ізолюємо їх від будь-якого подальшого використання, доки не стане можливим видалення.

Ми зберігаємо надані вами персональні дані стільки, скільки це необхідно для надання послуг, виконання наших угод, та виконання наших зобов’язань перед законом, вирішення суперечок. Якщо у нас немає законної бізнес-потреби в обробці ваших персональних даних, ми безпечно видаляємо такі дані або знеособлюємо їх або, якщо це неможливо, надійно зберігаємо ваші дані та ізолюємо їх від будь-якої подальшої обробки, доки не стане можливим видалення. Ми видалимо цю інформацію із серверів раніше, якщо ви звернетесь до нас з відповідним запитом.

Якщо ви погодились отримувати від нас маркетингові повідомлення, ми зберігаємо інформацію про обрані вами способи комунікацій протягом розумного періоду часу з дати, коли ви востаннє виявили інтерес до нашого контенту, продуктів або послуг, наприклад, коли ви востаннє відкривали електронний лист від нас або припинили використання свого облікового запису VoIPTime. Ми зберігаємо інформацію, отриману за допомогою файлів cookie та інших технологій відстеження, протягом розумного періоду часу з дати створення такої інформації.

Зміни в цій політиці конфіденційності

Ця Політика конфіденційності може бути змінена компанією VoIPTime в односторонньому порядку, шляхом розміщення нової версії за адресою https://www.voiptime.net/uk/privacy-policy. При публікації змін буде відповідно змінюватися дата останнього оновлення, зазначена на початку документу.

Якщо ми будемо вносити суттєві зміни або ж будуть змінюватися принципи використання персональних даних компанією VoIPTime, ви будете сповіщені про це заздалегідь одним з двох способів: або за допомогою загального оголошення на сайті, або за допомогою повідомлення, яке буде направлено безпосередньо вам електронною поштою. Ваше подальше використання веб-сайту, продуктів компанії та/або надання нам особистої інформації буде регулюватися умовами чинної Політики конфіденційності.

Наполегливо рекомендуємо регулярно перечитувати цю Політику, щоб знати, яким чином компанія VoIPTime забезпечує захист ваших персональних даних.

Порядок використання продуктів компанії VoIPTime регламентується Публічним договором.

Якщо виникають різні трактування між умовами цієї Політикою конфіденційності та положеннями Публічного договору, відносини регулюються положеннями Публічного договору.

Можливості зв’язку з нами

Якщо у вас виникло питання, що стосується конфіденційності, напишіть запит на електронну пошту: privacy@voiptime.net. Ми відповімо на ваші запитання протягом 30 днів.

Контактні дані компанії VoIPTime:

Товариство з обмеженою відповідальністю “Левтел Трейд” (Levtel Trade LLC),

79050, Україна, м. Львів, вул. Смаль-Стоцького, 1, офіс 219

info@voiptime.net